ACCÉS UNIVERSITAT

Selectivitat +25Ens encarreguem de tot el procés d’inscripció a l’examen. Només caldrà que l’alumne aboni l’import de les taxes quan s’indiqui i ompli i signi la documentació corresponent.

Llegir més…

Selectivitat + 45Les proves d’accés a la universitat per als més grans de 45 anys es convoquen una vegada a l’any. Cada candidat disposa d’un nombre il·limitat de convocatòries per superar-les.
Una vegada superades les proves d’accés, els candidats poden presentar-se de nou en
convocatòries posteriors per millorar la qualificació.
Llegir més…
01pe_sele_batCada alumne té accés directe i personal al tutor del curs. Aquest, realitza el seguiment acadèmic de tots els alumnes, i ofereix orientació i assessorament al llarg de tot el curs.
A més, ajuda a solucionar els problemes o les inquietuds que puguin sorgir…
Llegir més…
01pe_sele_cfgsEls titulats tècnics superiors de cicles formatius de grau superior (CFGS) poden accedir a la universitat directament i sense obligació de fer cap prova; la seva nota d’accés és la
qualificació mitjana obtinguda en el cicle (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida.
Llegir més…
01pe_sele_unedRealizamos constantemente práctica de exámenes para que el alumno tome conciencia de su situación y gane seguridad de cara al examen oficial. Cada alumno tiene acceso directo y personal al tutor del curso. Éste, realiza el seguimiento académico de todos los alumnos y ofrece orientación y asesoramiento a lo largo de todo el curso.
Llegir més…

Seguiment acadèmic de tots els alumnes, pràctiques d’exàmens, orientació… El tutor dóna suport a tot el procés d’aprenentatge i atén individual i personalment qualsevol qüestió de l’alumne.

Llegir més…