IDIOMES

01pe_idiomes_nens_jovesL’èxit del Projecte es tradueix en la fidelitat dels nostres alumnes i en els resultats altament satisfactoris obtinguts als Exàmens Oficials de la Universitat de Cambridge: Starters, Movers, Flyers, K.E.T, P.E.T., F.C.E, C.A.E, C.P.E.,…

Llegir més…

 

El temari del curs es programa a mida en funció de les necessitats de l’alumne: classes de reforç, de conversa, preparació d’exàmens oficials, immersió lingüística,…
Tot i que generalment es duen a terme a les nostres instal·lacions, també les podem fer a domicili.
Llegir més…

 

idi_est_01Cursos d’estiu pensats per a tots aquells alumnes que vulguin fer la preparació pels exàmens oficials, cursos d’estiu de repàs global de l’anglès per ampliar els coneixements de la llengua…

Llegir més…

 

01pe_idiomes_altresA l’Acadèmia Accés apostem, des del 1993, per un Projecte de Qualitat en l’ensenyament de tots els idiomes: alemany, francès, italià, portugués, xinès, rus, norueg,….
Per fer-ho, comptem amb un equip de treball compost per professors nadius o bilingües, tots ells qualificats i formats.
Llegir més…

 

01pe_idiomes_preparacio_examensAssolir un bon nivell en algun idioma dóna més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior.
La preparació d’aquests exàmens és un procés molt important si es volen assolir bons resultats a la prova final.
Llegir més…

 

01pe_idiomes_empresesAls cursos potenciem la immersió lingüística mitjançant la qual es crea un ambient únicament en anglès on els alumnes s’involucren i participen activament. Totes les activitats que programem tenen un rerafons educatiu a través de la diversió i l’expressió oral.

Llegir més…

 

01pe_idiomes_grups_conversaAgafaràs fluïdesa, aprendràs vocabulari nou i no perdràs tot allò que t’ha costat tant d’assolir!
Els grups reduïts de conversa es duen a terme en forma de taula de debat on es tracten temes d’actualitat un dia a la setmana durant dues hores.
Llegir més…