C/ Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
+34 93 266 02 48
info@academia-acces.com

SERVEIS DE TRADUCCIÓ DIRECTA I INVERSA

sec_34

L’Acadèmia Accés ofereix serveis de Traducció directa i inversa (anglès→català/castellà) i (català/castellà→anglès).

Els preus de la traducció es calculen en funció del nombre de paraules del document.

Per demanar pressupost, pot posar-se en contacte amb nosaltres sense compromís a 93 266 02 48 o bé enviar-nos l’arxiu que es vol traduir en el cas de sol·licitar una traducció.

L’Acadèmia Accés us garanteix la confidencialitat dels arxius i documents rebuts, aixì com la seva destrucció si finalment no es contracten els nostres serveis de traducció.

Demana més informació

Acadèmia Accés, S.L. - NIF: B26925151 Dir. Postal: Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
A nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L'interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Lope de Vega 100, 08005 Barcelona.