C/ Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
+34 93 266 02 48
info@academia-acces.com

REFORÇ ESCOLAR D’ESTIU – ALUMNES DE PRIMÀRIA

sec_29

 • Del 26 de juny al 28 de juliol i del 28 d’agost al 8 de setembre (Possibilitat d’inscriure’s per setmanes).
 • OPCIÓ 1: De dilluns a divendres de 11 a 13 h.
  OPCIÓ 2: Dilluns, dimecres i divendres de 11 a 13 h.
 • Els grups tenen un màxim de 10 alumnes per classe, el que garanteix una atenció personalitzada, amb professors titulats i amb llarga experiència contrastada.
 • Les famílies que ho desitgin i que s’inscriguin al curs abans del 12 de juny podran sol·licitar que el nostre coordinador contacti amb l’escola de l’alumne per tal de coordinar el seguiment i les feines d’estiu. Sense cost addicional.
 • Cada alumne treballa de forma individual, farà reforç dels continguts de les assignatures que necessiti, els deures de l’escola, tècniques d’estudi,...
 • PREU: 45 €/setmana (OPCIÓ 1)
  35 €/setmana (OPCIÓ 2)
 • Del 26 de juny al 28 de juliol i del 28 d'agost al 8 de setembre (Possibilitat d'inscriure's per setmanes).
 • De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Els grups tenen un màxim de 10 alumnes per classe, el que garanteix una atenció personalitzada, amb professors titulats i nadius (anglès) amb llarga experiència contrastada.
 • Els alumnes que facin ANGLÈS & AULA D’ESTUDI faran:
  • 2 HORES D'ANGLÈS DIÀRIES, amb professors nadius, jocs, activitats divertides i lúdiques i sortides, fent especial émfasi en el speaking i el listening per tal de millorar la fluïdesa i confiança dels alumnes envers l’anglès.
  • 2 HORES D'AULAD'ESTUDI, on podran fer un reforç general de les assignatures, on tindran un espai per fer els deures de l'escola o aprendran tècniques d'estudi.
 • Les families que ho desitgin i que s'inscriguin al curs abans del 12 de juny podran sol·licitar que el nostre coordinador contacti amb l'escola de l'alumne per tal de coordinar el seguiment i les feines d'estiu. Sense cost addicional.
 • PREU: 75€/setmana.

Al finalitzar el curs, cada alumne rebrà un informe de seguiment i aprofitament.

CONDICIONS GENERALS
El centre es reserva el dret de cancel·lar un grup si no arriba a un mínim d’inscripcions.
S’abonarà el 50% de l’import total en el moment de la inscripció i la resta màxim una setmana abans de començar el curs.

PROMOCIONS I DESCOMPTES
5% de descompte pels alumnes que s’inscriguin 4 setmanes o més, pel 2on o 3er germà, pels alumnes actuals de l’Acadèmia Accés i pels alumnes que pertanyen a famílies nombroses o monoparentals.
10 % de descompte pels alumnes que s’inscriguin abans del 31 de maig de 2017.

Els descomptes no són acumulables.

descarrega_pdf_informacio_cat

Demana més informació

Acadèmia Accés, S.L. - NIF: B26925151 Dir. Postal: Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
A nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L'interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Lope de Vega 100, 08005 Barcelona.