C/ Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
+34 93 266 02 48
info@academia-acces.com

REFORÇ ESCOLAR D’ESTIU – PRIMER BATXILLERAT

Aprofita el mes de juliol per PREPARAR ELS EXÀMENS DE RECUPERACIÓ de les assignatures suspeses o per reforçar el continguts bàsics i afrontar amb èxit segon de batxillerat.

DATES: De l’1 al 26 de juliol i del 19 al 30 d’agost (Possibilitat d’inscriure’s per setmanes).

HORARI: De dilluns a divendres dins la franja horària de 9 a 13 h.

  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
9:00 a 11.00 LLETRES CIÈNCIES LLETRES CIÈNCIES LLETRES
11:00 A 13:00 CIÈNCIES ANGLÈS ANGLÈS ANGLÈS CIÈNCIES

MATÈRIES: S’ofereix classe de les assignatures següents: Llengua Catalana, Llengua Castellana, Anglès, Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Física i Química.

PROMOCIONS I DESCOMPTES: 5% de descompte pel 2on o 3er germà, pels alumnes actuals de l’Acadèmia Accés i pels alumnes que pertanyen a famílies nombroses o monoparentals. 10 % de descompte pels alumnes que s’inscriguin abans del 15 de juny de 2019.

Els descomptes no són acumulables.

descarga_pdf_informacion_cat

Demana més informació

Acadèmia Accés, S.L. - NIF: B26925151 Dir. Postal: Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
A nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L'interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Lope de Vega 100, 08005 Barcelona.