C/ Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
+34 93 266 02 48
info@academia-acces.com

CURS ESTIU – ANGLÈS PER A JOVES

sec_27

EDAT:
Nois i noies de 12 a 16 anys.

DATES:
Del 1 de juliol al 26 de juliol (possibilitat d’inscriure’s per setmanes).

HORARI:
De dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h. o de 11.00 a 13.00 h.
(Consulteu-nos la possibilitat de fer el curs en altres horaris o dates).

CONTINGUTS:
Aquests curs combina classes d’anglès i un projecte setmanal.
– A les classes d’anglès, cada setmana es treballaran totes les àrees de la llengua de manera diferent i divertida, sense llibres, fent especial èmfasi en speaking & listening. La programació de les activitats està dissenyada exclusivament per aquesta franja d’edat per tal que sigui participativa i engrescadora.
– Al projecte setmanal, els alumnes son els protagonistes i faran tot el disseny, des de l’elecció del tema, fins als guions, gravacions, edició de vídeos,…

Els professors són nadius, molt dinàmics i amb llarga experiència amb alumnes adolescents.

GRUPS:
Els grups tenen un màxim de 10 alumnes i els alumnes estan agrupats en funció del nivell. Es farà una prova de nivell a tots els alumnes inscrits. El centre es reserva el dret de cancel·lar un grup sinó arriba a un mínim d’inscripcions.

PREU:
95 € setmana (De 9 a 13 h.)
60 € setmana (De 9 a 11 o de 11 a 13 h.)
Tots els materials estan inclosos en el preu del curs.
S’abonarà el 50% en el moment de la inscripció i la resta abans de començar l’activitat.

PROMOCIONS I DESCOMPTES:
5% de descompte per 4 setmanes o més, 2on familiar, alumnes actuals de l’Acadèmia Accés i alumnes que pertanyen a famílies nombroses o monoparentals.
10% de descompte per inscripcions abans del 31 de maig.

(Els descomptes no són acumulables)

Matrícula Gratis!

Descarrega PDF amb més informació

Demana més informació

Acadèmia Accés, S.L. - NIF: B26925151 Dir. Postal: Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
A nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L'interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Lope de Vega 100, 08005 Barcelona.