C/ Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
+34 93 266 02 48
info@academia-acces.com

sec_32

CALENDARI I HORARIS
Inici del curs: Octubre 2019

Final del curs: Les classes finaltzaran el dia abans de l’exàmen.

Calendari de festes: Els dies festius del curs es correspondran amb els del calendari oficial de les festes de Catalunya.
A més, les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 7 de gener (ambdós inclosos) i les de Setmana Santa del 6 al 13 d’abril (ambdós inclosos).

Oferim la possibilitat de triar entre diferents horaris:

– Torn de matí: 1 dia setmana de 9 a 12 h.
– Torn de tarda: 1 dia setmana de 19 a 22 h.
– Torn de cap de setmana: Dissabte de 9 a 12 h.

L’Acadèmia Accés es reserva el dret de cancel·lar aquells grups que no tinguin un mínim d’alumnes inscrits.

TARIFES
L’import de la matrícula és de 140 € (La matrícula no es retorna sota cap concepte).
El preu del curs serà:

PAGAMENT FRACCIONAT PAGAMENT FRACCIONAT
Preparació PAP (3 h. setmanals)  7 MENSUALITATS (octubre – abril) de 70 €  535,5 € (Inclu matrícula) Estalvi del 15% (94,5 €)

El preu inclou, a més, tots els materials didàctics que es donaran al llarg del curs, així com la tramitació del procés d’inscripció a l’examen. Les taxes d’exàmen NO estan incloses en el preu.

El pagament únic NO esretornara sota cap concepte.

descarga_pdf_informacion_cat

Demana més informació

Acadèmia Accés, S.L. - NIF: B26925151 Dir. Postal: Lope de Vega 100, 08005 Barcelona
A nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita en aquest formulari de contacte amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud d'informació i mantenir-li al corrent dels nostres productes i/o serveis. Bases Jurídiques del Tractament: L'interès legítim, basat en informar-li sobre els nostres serveis, productes i quan, sigui necessari, el seu consentiment. Terminis de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti el cessament de l'activitat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament a Lope de Vega 100, 08005 Barcelona.